© Powered by SiteSpirit

 
Logo.jpgInformatie omtrent de tennisladder

Per 1 december 2015 is er bij onze vereniging een nieuwe digitale tennisladder geintroduceerd. Hiermee kunnen nieuwe leden andere leden uitdagen, een wedstrijdje spelen en zo de vereniging beter leren kennen. Voor bestaande leden is er de mogelijkheid eens tegen iemand anders te spelen dan je eigen groepje.

Alle uitslagen worden verwerkt en er wordt een ranglijst bijgehouden op een overzichtelijke website. Hiermee hopen we het tennisaanbod binnen de vereniging te vergroten en ook voor mensen die mogelijk lid willen worden wat extra's te bieden. Deelname aan de ladder is geheel vrijwillig.

De gegevens zijn zichtbaar op een op een beschermde website welke alleen toegankelijk is voor onze leden. Momenteel zijn voor junioren en senioren enkel- en dubbelladders aangemaakt.

Mocht er interesse zijn voor ladders voor andere leeftijdsgroepen dan kan dit worden toegevoegd. Nieuwsgierig? Neem vast een kijkje op de website www.tennisladder.eu/demo.

Vragen omtrent de tennisladder? Stuur een mail naar tennisladder@tvsoesterkwartier.nlknltb afhangbord toernooi.nl tennisladder mijn knltb facebook