© Powered by SiteSpirit

 
Logo.jpgKennismaking

Indien u interesse heeft om te komen tennissen bij TVS, dan nodigen we u uit een keer sfeer te proeven en een balletje mee te slaan op onze wekelijkse racketavond. Stuurt u van tevoren even een mailtje naar info@tvsoesterkwartier.nl ? Dan weten we dat u komt!

Verder is de mogelijkheid tot het volgen van een proefles op basis van beschikbaarheid. Mail uw speelsterkte en beschikbaarheid naar info@tvsoesterkwartier.nl indien u hier interesse in heeft. 
 
Kinderen tot 17 jaar Mogen komen kennismaken en 2 keer gratis meetrainen in een groepje om de sport te leren kennen. Hierna is er de mogelijkheid om lid te worden en verder te tennissen. Mail voor de mogelijkheden en beschikbaarheid naar trainer@tvsoesterkwartier.nl


Proefabonnement senioren 'clubfit'

clubfit.jpg
  • Binnen TVS is er de mogelijkheid een proeflidmaatschap te nemen, bestaande uit een combinatie van lessen en een periode vrij tennissen. Dit heet 'Clubfit'
  • Voor 60 euro krijgt u 3 lessen en kunt u 3 maanden vrij tennissen, of u kunt zonder training 6 maanden vrij tennissen. Dit is vrijblijvend, en hierna is er de mogelijkheid een vast lidmaatschap te nemen
  • Er wordt ernaar gestreefd groepen van minimaal 4 personen te vormen. Lessen vinden in principe plaats op de maandagavond .
  • 'Clubfit' wordt aangeboden op basis van beschikbaarheid. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@tvsoesterkwartier.nl

Vast abonnement junioren

Als je het na een proeflesje gehad te hebben leuk lijkt om verder te tennissen, dan kun je bij ons een junioren abonnement nemen!

Jeugdleden krijgen zodra ze zijn ingeschreven een bon van de trainer van 25 euro die ze mogen gebruiken om een racket aan te schaffen bij van Dam Sport in Soest!!

Met een junioren abonnement wordt je echt lid van onze club, en mag je op de banen tennissen, meedoen met evenementen, competitie enzovoort. Een jaarlidmaatschap kost 183 euro.
De trainingen worden gegeven door tennisschool Bart Matthee. Zomertraingen zijn inbegrepen bij het jaarabonnement, wintertrainingen niet. Hiervoor moet je apart opgeven en extra betalen via www.bartmatthee.nl

alle informatie omtrent het lidmaatschap, contributie en opzegtermijn staat ook nog een keer bij het tabblad 'Over TVS - lidmaatschappen'


Vast abonnement senioren

Wilt u lid worden, dan kan dat met verschillende lidmaatschappen met verschillende rechten. Meest gebruikelijk is het senior lidmaatschap voor 200 euro per jaar. Hiermee mag u komen tennissen, competitie-spelen, meedoen met interne evenementen etc. etc. Trainingen gaan via onze tennisschool www.bartmatthee.nl, waarvoor u u apart moet opgeven en betalen.  

Alle informatie omtrent andere soorten lidmaatschappen, alsmede contributie en opzegtermijnen is te vinden bij het tabblad 'Over TVS - lidmaatschappen'.


Aanmelding vast lidmaatschap

racket.jpg

Nieuwe leden (senior en junior) kunnen zich aanmelden bij onze administratie door de volgende drie stappen te doorlopen:

1) vul het online-inschrijfformulier in via deze link 
2) print het onderstaande machtigings- en abonnement formulier uit, vul het in, scan het in en mail het naar administratie@tvsoesterkwartier.nl
3) scan een pasfoto en en mail de pasfoto eveneens naar administratie@tvsoesterkwartier.nl. D pasfoto moet jpeg-format zijn, 300x400 pixels minimaal (Uw pasfoto kunt u in een printshop laten scannen. Let op dat u jpeg-format selecteert bij het scannen! Anders kan de KNLTB uw foto niet goed verwerken!)

Zodra u deze 3 stappen heeft afgewerkt, ontvangt u binnen twee weken een bevestiging en een tijdelijke pas. U bent dan lid geworden en kan komen tennissen! Na enkele weken ontvangt u uw definitieve knltb-pas waarmee u ook met toernooien en competities mee kan doen.         


Machtigings_abonnements formulier Tennisvereniging Soesterkwartier.jpg

knltb afhangbord toernooi.nl tennisladder mijn knltb facebook