Inschrijving Najaarscompetitie 2019 Jeugd

18 mei 2019

Sta jij met veel plezier op de tennisbaan en vind je het leuk om wedstrijdjes te spelen? Geef je dan nu op voor de Kia Tenniskids competitie in het najaar, de competitie voor kinderen die tennissen in Tenniskids Rood, Oranje en Groen! Ook de jeugd vanaf 11 tot en met 17 jaar (Geel) kan meedoen met de KNLTB najaarscompetitie op zondag (jongens, meisjes of mixed tot en met 14 jaar of tot en met 17 jaar).

Waarom competitie spelen?
Tijdens de competitie speel je een aantal wedstrijdjes met jouw team (2 tot 6 kinderen) tegen kinderen van andere tennisverenigingen bij jou in de buurt. Het is erg gezellig, je maakt nieuwe vrienden en je leert er ook nog beter van tennissen. Of je nu pas begonnen bent met tennissen of al langer speelt, iedereen kan meedoen!

Speeldagen:
De Kia Tenniskids / jeugd competitie bestaat uit de Rode, Oranje en Groene en Gele competitie en vindt plaats op zondag. Rood, Oranje en Groen in de ochtend.

Rode en Oranje competitie:
◦ Speeldata: 8, 15, 22, 29 september en 6 oktober;
◦ Een speeldag duurt bij de Rode competitie ongeveer 1 uur en bij de Oranje competitie 2 à 2,5 uur.

Groene competitie:
◦ Speeldata: 15, 22, 29 september en 6, 13, 20 en 27 oktober;
◦ Bij de Groene competitie duurt een speeldag ongeveer 3 uur.

Gele competitie:
◦ Speeldata: gelijk aan Groen
◦ Bij de gele competitie kan de speelduur sterk wisselen per speeldag omdat deze afhangt of er bij de singles 3 sets worden gespeeld en de beschikbaarheid van de banen. Bij onze thuiswedstrijden kunnen de jeugdteams vaak compact hun wedstrijden spelen en is de duur ca. 4 uur.

Inschrijven gaat per formulier die per email is verstuurd. Vragen of mail niet ontvangen, stuur dan een bericht naar [email protected]

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 6170

Tennisvereniging Soesterkwartier

Dollardstraat 117
3812 EV Amersfoort