Inschrijving voorjaarscompetitie 2021 is geopend!

24 november 2020


Beste tennisliefhebbers,

De voorbereidingen voor de voorjaarscompetitie 2021 zijn begonnen!

Het lijkt allemaal nog wat onwerkelijk gezien de huidige maatregelen rond Covid, maar de KNLTB en tennisclubs zijn alweer even bezig met de voorbereidingen. Dit in de hoop dat we dan kunnen spelen uiteraard. De speeldata en het competitieaanbod zijn bekend. Zie hiervoor onderstaande links.

De afgelopen maanden zijn er veel nieuwe leden gekomen op onze club. Voor beginnende tennissers is er speciaal een 8/9-competitie op zondagmiddag waarbij je twee wedstrijden speelt per dag tegen clubs in de buurt. Ben je een meer ervaring speler, dan kunnen we ook kijken of er plek is in één van de andere teams afhankelijk van je niveau. Een andere optie is dat we op zaterdag of zondag een extra team formeren van individuele inschrijvingen.

Nieuw komend voorjaar is dat er nu ook de mogelijkheid is om je op te geven voor Gemengd 17+ voor de zondag (HE-DE-HD-DD-GD). Verder is het aanbod gelijk aan vorig jaar. Wil je meedoen met de voorjaarscompetitie 2021? Geef je dan hier op. Bij voorkeur als team, maar mocht dit niet lukken dan doen we ons best een team voor je te vinden zoals hier boven beschreven.

Hierbij de links naar:

Speeldata competitie 2021
Competitie aanbod 2021
Inschrijfformulier

Mochten je nog vragen hebben, mail dan naar [email protected] of benader 1 van de leden in uit de CWT.  We zien uit naar je inschrijving.

LET OP: INSCHRIJVEN KAN TOT EN MET 7 DECEMBER!

Met vriendelijke groeten,  

Bart, Jolanda, Mariëlle en Sijmen

Commissie Wedstrijdtennis

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 6170

Tennisvereniging Soesterkwartier

Dollardstraat 117
3812 EV Amersfoort