Jeugdclubkampioenschappen weer een succes

27 augustus 2023


De jeugdclubkampioenschappen leverde weer veel spannende wedstrijden op en waren vooral ook erg gezellig. Amëlie, Max V (Rood-winnaars), Seb en Max K (Oranje-winnaars), Joas en Vivienne (Groen- winnaars) en Sigrid en Dewi (Geel-winnaars) van harte gefeliciteerd!

Op vrijdagavond hebben de Groen en Geel-kinderen in steeds wisselende samenstelling met elkaar gedubbeld. Dat leverde verrassende wedstrijden op en was een goede oefening voor de najaarscompetitie. Ondertussen gingen de Rood en Oranje kinderen de strijd met elkaar aan voor het kampioenschap. Er waren niet heel veel kinderen en dus speelde de Rood-kinderen ook tegen de Oranje-kinderen en dat ging heel goed. Het Marsmellowsroosteren boven een vuurtje zorgde voor een gezellig einde van de avond.

De Geelkinderen mochten zaterdagochtend weer door met de Enkelwedstrijden. In verschillende poules werden mooie wedstrijden gespeeld. Tussendoor konden zij genieten van lekkere poffertjes. Ook de Groen-kinderen kwamen poffertjes eten en begonnen met hun gevulde maag aan hun wedstrijden. Rond 4 uur waren de winnaars bekend en zijn de clubkampioenschappen feestelijk afgesloten. Op naar volgend jaar: dan hopen we weer veel kinderen te kunnen begroeten. 

Nieuwscategorieën

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 6170

Tennisvereniging Soesterkwartier

Dollardstraat 117
3812 EV Amersfoort

KVK-nummer

40506992