Update: vrijspelen in de zomervakantie

17 juli 2020

Beste tennisser,

Vanaf maandag 20 juli is het park langer geopend, de laatste ronde om een baan te reserveren wordt verlengd naar 22.00 uur. 

Kantine en bardienst

Onze oproep om bardiensten in te vullen in deze periode tot 1 september heeft niet voldoende inschrijvingen opgeleverd om de kantine iedere avond open te stellen. Op de dagen dat er geen bardienst is blijft de kantine gesloten. De tennisvereniging moet zich houden aan het protocol Openstelling Horeca. Wij willen nogmaals de oproep doen om in te schrijven voor een bardienst! Alleen dan is het mogelijk om na een potje tennissen nog een drankje te doen.

Baanverlichting

Als er geen bardienst is, blijft de kantine gesloten. Dit heeft gevolgen voor de verlichting op de banen. Als de kantine dicht is kan de baanverlichting niet gebruikt worden. Gelukkig blijft het de komende tijd langer licht, maar hou hier rekening mee met het reserveren van een baan later op de avond.

Woensdagavond = Racketavond

Op veler verzoek.......

Leden die zich hebben ingeschreven voor de woensdagavond bardiensten hebben het mogelijk gemaakt om de racketavond weer op te starten! Vanaf 29 juli zijn er op woensdagavond 2 banen gereserveerd voor de racketavond. 

De racketavond is voor ieder senior lid vrij toegankelijk en een uitgelezen kans om kennis te maken met andere leden. Van tevoren aanmelden is niet nodig! Kom gewoon gezellig naar de club om een potje te tennissen. 

Presentielijst Racketavond

Omdat wij bij een mogelijke coronabesmetting geen inzicht hebben in wie er op de racketavond is geweest, vragen wij jullie om je naam en telefoonnummer op de intekenlijst (deze ligt bij de bar) te schrijven. Op deze manier is het mogelijk om een bron- en contactonderzoek te laten uitvoeren wanneer dit noodzakelijk is!

Jeugdleden

Ook de jeugdleden kunnen de zomervakantie vrij komen tennissen, een "toezichthouder" is niet nodig. 

Activiteiten zomervakantie

Bart organiseert samen met Maurits een aantal leuke tennisactiviteiten deze zomer!

Klik hier voor meer informatie en aanmelden voor de tennisactiviteiten.

Wij wensen jullie een fijne zomer!

Het bestuur

Youri, Petra en Jolanda

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 6170

Tennisvereniging Soesterkwartier

Dollardstraat 117
3812 EV Amersfoort