Vrijwilliger gezocht voor organisatie racket avond!!

16 september 2022

Beste Leden,

De woensdagavond, racket avond! Een begrip binnen T.V. Soesterkwartier. Gezellig samen tennissen, nieuwe mensen leren kennen. Om het half uur sta je met 3 andere personen op de baan met alle niveau's door elkaar heen. Na een paar potjes tennis gezellig wat drinken om elkaar ook beter te leren kennen naast het tennis.

Nadat jaren Ruud Borst de racket avond regelde met het ontvangst van de mensen en het indelen van de banen zijn we nu opzoek naar een nieuwe topper.

De racket avond is de laatste jaren al een topic binnen de vereniging. Na de ALV van afgelopen jaar is hij al ingekort met 4 banen tot 20:00 uur en 2 banen na 20:00 uur. Tijden de laatste bestuurs vergadering is dit geëvalueerd. Wij zien op dit moment dat er weinig tot geen gebruik word gemaakt van de banen tijdens de racket avond uren. Wij vinden dit als bestuur erg jammer, de racket avond heeft binnen een tennis vereniging een sociale functie, hiermee kan je groepsvorming binnen een vereniging doorbreken. Aan de andere kant vinden we het ook zonde om banen vrij te laten liggen.

Wij willen het 4 weken de tijd geven om te kijken of iemand deze avond nieuw leven in wil blazen. Lukt dit niet zal de racket avond helaas verdwijnen.

Voel je je geroepen voor deze avond mail naar: [email protected] of app 06-18094462. 

Wij als bestuur hopen op jullie begrip voor deze lastige beslissing.

Fijn weekend,

Het bestuur,

Petra, Jolanda & Youri 

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op nieuwsberichten.
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 6170

Tennisvereniging Soesterkwartier

Dollardstraat 117
3812 EV Amersfoort

KVK-nummer

40506992