Wijziging Clubkampioenschappen 2020

02 januari 2020

Beste TvS tennissers,  

Wegens de speeldagen van de najaar competitie hebben wij in overleg met het bestuur besloten de clubkampioenschappen te verplaatsen naar 21 tot en met 29 Maart 2020. Ook zullen wij terug gaan naar een speelduur van een week. Wij hopen zo een succesvollere en overzichtelijkere clubkampioenschappen neer te kunnen zetten. En een ideale voorbereiding op de competitie.

Maar dit kunnen wij niet alleen. Hier kunnen wij jullie hulp hard bij gebruiken. Onder andere zullen er een aantal bardiensten ingevuld moeten worden welke momenteel nog leeg zijn. Deze stonden niet ingedeeld als zijnde bardiensten tijdens een toernooi. Dus: Vind jij het leuk om een dienst te draaien tijdens de clubkampioenschappen, of vind jij het niet erg ons met een extra dienst uit de brand te helpen? Hiervoor zal het bardiensten rooster eerder open gezet worden of anders kun jij je melden bij de barcommissie.

Voor geslaagde clubkampioenschappen hebben wij deelnemers nodig die het tegen elkaar op zullen gaan nemen. Jong, oud, ervaren en onervaren, iedereen mag meedoen. Het meedoen is belangrijker dan winnen. Dus ben je net lid en kijk je op tegen het meedoen? Schroom vooral niet en schrijf je in. Houd toernooi.nl in de gaten om te kunnen inschrijven. Op moment van schrijven deed dit het nog niet.

Commissie clubkampioenschappen.

Nieuwscategorieën


Reacties

Er zijn nog geen reacties op dit nieuwsbericht
Om te kunnen reageren dien je ingelogd zijn. Inloggen

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 6170

Tennisvereniging Soesterkwartier

Dollardstraat 117
3812 EV Amersfoort