Jeugd

Jouw tennisavontuur begint hier!

Wil je net zo goed worden als Robin Haase of Kiki Bertens? Kom dan een keertje kijken bij onze gezellige tennisvereniging!

Vind jij tennis ook zo leuk? Kom dan eens kijken bij onze gezellige tennisvereniging TV Soesterkwartier! We hechten veel waarde aan het plezier en de ontwikkeling van kinderen in tennis.

Training

We gebruiken een kindvriendelijke trainingsmethode die is aangepast aan leeftijd en niveau, compleet met speciale ballen, rackets, en banen. Onze deskundige trainers staan klaar om de jeugd de fijne kneepjes van het spel bij te brengen. Zomerlessen zijn inbegrepen bij het jeugdlidmaatschap en wintertrainingen zijn apart beschikbaar.

 

 

Competitie

Bij de verschillende kleuren van Tenniskids hoort ook het spelen van competitie. Competitiespelen is een belangrijke kennismaking met het spelen van wedstrijden en we stimuleren alle kinderen om hier aan mee te doen. Met de trainingsgroepjes vormen we gezellige competitieteams. De competitiewedstrijden zijn meestal in Amersfoort zelf of in de directe omgeving van Amersfoort.

Toernooien

TV Soesterkwartier organiseert elk jaar twee toernooien speciaal voor de jeugd:

  • Europa jeugd toernooi - Het is opengesteld voor alle kinderen uit de regio en van de allerjongste in de “kleuren”: rood, oranje en groen tot en met de junioren van 17 jaar kunnen meedoen. Elke dag staat er een ander land centraal met lekkere hapjes en muziek.
  • Clubkampioenschappen - De jeugdleden beschouwen deze week als de allerleukste week van het jaar. Dat komt niet alleen omdat de onderlinge wedstrijden zo leuk zijn, maar ook omdat er iedere avond leuke activiteiten plaatsvinden.

Natuurlijk zijn er niet alleen de toernooien bij de onze verenging. Er zijn het gehele jaar door ook toernooien bij andere verenigingen. Hiervoor kun je terecht op “mijnknltb.toernooi.nl”, waar je selecties kunt maken op waar je aan mee wilt doen: locatie, periode, onderdelen etc. Ook zijn er niet formele KNLTB-toernooien: de inschrijving hiervoor gaat via toernooi.nl.

Rood en Oranje events

In de weken dat er geen competitie is, organiseren verenigingen vaak een Tenniskids toernooitje voor kinderen tot en met 12 jaar.

Op zaterdag 15 juni organiseren wij het EuropJeugdEvent Rood/Oranje op onze verenging.

Activiteiten

Heel het jaar door worden leuke activiteiten georganiseerd, Dauwtrappen met hemelvaart, Ouder Kindtoernooi en nog veel meer. In juni hebben we een heel leuk 2-daags tenniskamp voor al onze jeugdleden.

Lidmaatschappen

informatie over lidmaatschappen kun je hier vinden.

 

 

 

 
Kalender 2019 Jeugdtennis TV Soesterkwartier v3.docx
logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 6170

Tennisvereniging Soesterkwartier

Dollardstraat 117
3812 EV Amersfoort

KVK-nummer

40506992