Trainingen

Even voorstellen...

Mijn naam is Bart Matthee en ik ben sinds 2002 Tennistrainer bij TV Soesterkwartier.
Bij TV Soesterkwartier verzorg ik de trainingen voor de jeugd en senioren.

Ik ben in het bezit van een KNLTB A en B licentie en Tenniskids Certificaten 1, 2 en 3. Verder probeer met het volgen van workshops zoveel mogelijk informatie te krijgen over de laatste ontwikkelingen in de tennissport. 

Graag ontmoet ik u op de Tennisvereniging, maar mocht u al eerder contact willen dan ben ik te bereiken op het nummer 06-24769281. U kunt ook een mail sturen met uw vraag naar [email protected] of kijk op de website www.balance-tennis.com 

 

Algemene informatie

Bij tennis wordt het jaar in 2-en gedeeld, het zomerseizoen (begin april tot eind september) en het winterseizoen (begin oktober tot eind maart). Voor kosten en actuele informatie kunt u mailen met de trainer: [email protected] of kijk op de website www.balance-tennis.com.


Zomertraining senioren

Tijdens het zomerseizoen is het voor alle leden mogelijk om in te schrijven voor tennistraining, deze training wordt gegeven op baan 3 in groepen van maximaal 4 personen.

Wintertraining senioren

Tijdens het winterseizoen wordt er ook training aangeboden, de kunstbanen van tennisvereniging Soesterkwartier zijn 12 maanden per jaar geopend. Wel is de kans in de winter op slecht weer (sneeuw/regen) iets groter.         

Lesgroepen in de winter zijn groter en bestaan uit 8 personen, training op 2 banen.

Zomertraining jeugd

Jeugdleden worden automatisch ingedeeld voor zomertrainingen.

De jeugd wordt ingedeeld volgens de 'tenniskids' methode. Een methode die vanuit de KNLTB aangeboden wordt. Kinderen leren op een leuke, speelse manier tennissen.

Voor meer info over tenniskids kunt u kijken op de site www.tenniskids.nl

Wintertraining jeugd        

Tijdens de wintermaanden kan de jeugd ook trainen.                 

Wintertraining voor de jeugd zit niet bij het lidmaatschap inbegrepen, hiervoor dient u uw kind apart aan te melden. Inschrijven gaat via mail naar [email protected] 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 6170

Tennisvereniging Soesterkwartier

Dollardstraat 117
3812 EV Amersfoort

KVK-nummer

40506992