Lidmaatschappen

Welkom bij TV Soesterkwartier, waar tennis in een vriendelijke en sportieve sfeer centraal staat! Of je nu een beginnende speler bent of al jaren de banen domineert, onze vereniging biedt diverse lidmaatschapsopties die aansluiten bij jouw wensen en behoeften. Op deze pagina vind je alle relevante informatie over onze lidmaatschapstypes, de bijbehorende voorwaarden, en hoe je optimaal van onze faciliteiten kunt genieten. Onderaan de pagina tref je een overzichtelijke tabel aan met alle lidmaatschapsdetails. Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact op te nemen via [email protected]. Wij kijken ernaar uit je te verwelkomen bij onze mooie club!

Lidmaatschap en Contributie
Bij TV Soesterkwartier loopt het lidmaatschap jaarlijks van 1 april tot 1 april het daaropvolgende jaar. Als u lid wordt, wordt de contributie in twee termijnen afgeschreven, namelijk eind mei en eind juli. Mocht u later in het jaar lid worden, dan betaalt u een bedrag dat evenredig is aan de resterende maanden van het lidmaatschapsjaar. Vragen over het lidmaatschap of contributie? Stuur een e-mail naar [email protected].

KNLTB-Pas en Bardiensten
Na uw inschrijving ontvangt u zo spoedig mogelijk uw KNLTB-pas. Van alle leden wordt verwacht dat zij jaarlijks enkele bardiensten draaien. Voor assistentie en informatie over bardiensten kunt u het desbetreffende tabblad op onze website raadplegen of een e-mail sturen naar [email protected]. Nieuwe leden krijgen bij hun eerste bardienst een korte uitleg en introductie.

Soorten Lidmaatschap

  • Standaard Lidmaatschap: Hiermee kunt u van alle voorzieningen van onze vereniging gebruikmaken.
  • Jeugd Lidmaatschap: Dit lidmaatschap, voor leden tot en met 17 jaar, omvat standaard zomerlessen van 50 minuten (18 lessen in totaal, afhankelijk van seizoen en omstandigheden). Voor wintertraining dient apart ingeschreven te worden. Nieuwe jeugdleden betalen geen inschrijfkosten.
  • Student Lidmaatschap: Dit geldt tot de leeftijd van 25 jaar en biedt dezelfde rechten als een standaard lidmaatschap. Studenten dienen jaarlijks voor 1 april een geldig inschrijfbewijs van hun studie in te dienen, anders wordt het lidmaatschap omgezet naar een standaard senioren lidmaatschap. Ook van studentleden wordt verwacht dat ze bardiensten draaien.

Wijzigen of Opzeggen van Lidmaatschap
U kunt uw lidmaatschap wijzigen bij de jaarwisseling op 1 april. Geef uw wijziging voor het volgende seizoen door voor 31 december via e-mail aan [email protected]. Houd er rekening mee dat tussentijdse wijzigingen niet in behandeling worden genomen. Opzeggen van het lidmaatschap dient vóór 31 januari via e-mail te gebeuren. Bij te late opzegging worden administratiekosten in rekening gebracht.

Slapend Lidmaatschap
Leden die door bepaalde omstandigheden (zoals blessures, ziekte, of langdurig verblijf in het buitenland) tijdelijk niet kunnen spelen, kunnen een verzoek indienen voor een slapend lidmaatschap. Dit lidmaatschap houdt in dat u tijdelijk niet speelgerechtigd bent en uw pasje inlevert. Aan het einde van het seizoen vindt een restitutie van de contributie plaats, evenredig aan de maanden niet gespeeld. Stuur uw verzoek om slapend lid te worden naar [email protected].

Introducees
Leden mogen introducees meenemen voor 5 euro per dagdeel. Een persoon kan tot maximaal 3 keer geïntroduceerd worden voordat van hem of haar verwacht wordt lid te worden. In speciale gevallen, na overleg met het bestuur, mag een lid iemand tot 12 keer per jaar introduceren. Voor meer informatie of het aanvragen van uitzonderingen kunt u contact opnemen via [email protected].

Overzichten Lidmaatschappen voor seizoen 2024-2025 TV Soesterkwartier

  Standaard Student Winter Slapend Jeugd
KNLTB-pas Ja Ja Nee Ja Ja
Competities Ja Ja Nee Nee Ja
Trainingen Ja (niet inclusief) Ja (niet inclusief) Nee Nee Ja (18x zomertraining incl)
Vrij tennis Ja Ja Ja Nee Ja
Club kampioenschappen Ja Ja Nee Nee Ja
Activiteiten Ja Ja Ja Ja Ja
Bardienst Wordt jaarlijks bepaald adhv aantal leden & benodigde diensten Nee
Periode Jaar Jaar 1-10 t/m 31-3 i.o. Jaar
Contributie €209 €104 €106 €45 €209
Inschrijfgeld €25 €25 €12 €0 €0
Leeftijd 18+ 18 tot 25 18+ 18+ Tot 18

 

 

 

 

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 6170

Tennisvereniging Soesterkwartier

Dollardstraat 117
3812 EV Amersfoort

KVK-nummer

40506992