Kennismaking

Indien u interesse heeft om te komen tennissen bij TVS, dan nodigen we u uit een keer sfeer te proeven en een balletje mee te slaan op onze wekelijkse racketavond. Stuurt u van tevoren even een mailtje naar [email protected] ? Dan weten we dat u komt!

Verder is er de mogelijkheid tot het volgen van een proefles op basis van beschikbaarheid. Mail onze trainer hiervoor: [email protected]

Kinderen tot 17 jaar mogen komen kennismaken en 2 keer gratis meetrainen in een groepje om de sport te leren kennen. Hierna is er de mogelijkheid om lid te worden en verder te tennissen. Mail onze trainer om een keer mee te kunnen trainen: [email protected] 

Proefabonnement senioren 'clubfit'

  • Binnen TVS is er de mogelijkheid een proeflidmaatschap te nemen. Dit heet 'Clubfit' 
  • Voor 60 euro kunt u 4 maanden vrij tennissen (vanaf 1 augustus 2021). Verder streven we ernaar 1x per seizoen een gratis welkomsclinic te organiseren samen met onze trainer Bart Matthee voor alle clubfit-leden. 
  • Tijdens uw clubfit-abonnement kunt u ook informeren naar de mogelijkheden voor een proef-training.
  • 'Clubfit' wordt aangeboden op basis van beschikbaarheid. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via [email protected]
 

 

Vast abonnement senioren

Wilt u lid worden, dan kan dat met verschillende lidmaatschappen met verschillende rechten. Meest gebruikelijk is het senior lidmaatschap. Hiermee mag u komen tennissen, competitie-spelen, meedoen met interne evenementen etc. etc. Trainingen gaan via tennisschool van Bart Matthee, waarvoor u u apart moet opgeven en betalen.  

Alle informatie omtrent andere soorten lidmaatschappen, alsmede contributie en opzegtermijnen is te vinden bij het tabblad Lidmaatschappen.

Vast abonnement junioren

Als je het na een proeflesje gehad te hebben leuk lijkt om verder te tennissen, dan kun je bij ons een junioren abonnement nemen!

Met een junioren abonnement wordt je echt lid van onze club, en mag je op de banen tennissen, meedoen met evenementen, competitie enzovoort. Een jaarlidmaatschap kost 183 euro.
De trainingen worden gegeven door  Bart Matthee. Zomertraingen zijn inbegrepen bij het jaarabonnement, wintertrainingen niet. Hiervoor moet je apart opgeven en betalen.

alle informatie omtrent het lidmaatschap, contributie en opzegtermijn staat ook nog een keer bij het tabblad Lidmaatschappen.

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 6170

Tennisvereniging Soesterkwartier

Dollardstraat 117
3812 EV Amersfoort

KVK-nummer

40506992