Site handleiding

Beste tennissers,

Sinds enkele weken is de nieuwe site van TV Soesterkwartier online. Deze site is gehost door de KNLTB en is geintegreerd met de ledenadministratie en bardienstplanner via knltb.club en loopt synchroon met de club-app knltb.club en het digitale afhangbord.  De site heeft een openbaar deel voor iedereen en een prive-deel voor de leden van TV Soesterkwartier. Op het prive-deel is in te loggen door op de groene knop rechtsboven te drukken (mijn club). Je kan hier inloggen met je bondsnummer en het reeds gemailde paswoord. Indien u uw paswoord vergeten bent kunt u een nieuw paswoord aanvragen via [email protected].

Met uw paswoord en uw bondsnummer kunt u tevens de knltb.club app op uw mobiele telefoon activeren waar dan nieuwsberichten, competitie-standen en de evenementen kalender eveneens zichtbaar zijn.

In dit bericht willen we u graag kort uitleggen welke informatie waar te vinden is.

Nieuwsberichten
Deze worden doorlopend op de site getoond op volgorde van nieuwheid.

Evenementenkalender
De evementenkalender is onderaan de site te vinden bij 'clubagenda'. Door op een evenement te klikken wordt meer informatie zichtbaar.

Competitie standen
De competitie-standen zijn te vinden door rechts uw competitie te zoeken bij 'selecteer een competitie'

Bardiensten
Binnenkort zullen alle bardiensten zichtbaar worden in het prive-deel bij de kalender.

Ledenlijst
in het privedeel zijn alle leden te zien met hun email-adres en telefoonnummer (van de leden die dit willen delen met andere leden)

Uw profiel
In het privedeel kunt u uw telefoonnummer en email-adres bewerken, en aangeven of u dit wilt delen met andere leden. Indien u op 'geheim' drukt, is uw email-adres en telefoonnummer alleen zichtbaar voor onze administratie.

De komende tijd zal de site verder aangevuld en geoptimaliseerd worden. Indien u vragen of suggesties heft ontvangen we deze graag op [email protected]

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 33 461 6170

Tennisvereniging Soesterkwartier

Dollardstraat 117
3812 EV Amersfoort

KVK-nummer

40506992